Diverse

De 5 sjoveste spil hos LeoVegas lige nu

Skrevet af 15/11/2019 Ingen kommentarer

Ét af de aspekter, de i høj grad formår at gør sig bemærket med hos LeoVegas, er deres store udvalg af spil. Det er en klar fordel, da det er med til at sikre, at de har spil for enhver smag. Hvis du har i sinde at oprette dig hos LeoVegas, men gerne vil kende til deres spil først, så finder du herunder de sjoveste spil hos LeoVegas.

1. Starburst

Starburst er ét af de mest populære spil hos LeoVegas. Det kan også findes hos et væld af andre aktører. Det har blot gjort det mere populært. I dette spil har de glitrende symboler overtager hjulene. Det byder derfor på juveler med fem hjul, 10 gevinstlinjer og en RTP på 96,10 %. Derfor er der gode chancer for at vinde penge.

2. Book of Dead

I dette spil kan du tage på en egyptisk opdagelse med eventyren Rich Wilde. I dette spil skal du sørge for at holde øje med Rich Wilde-symbolet, da det giver dig højere gevinster. Det har en RTP på hele 96,21 % og både fem hjul og ti gevinstlinjer. Derfor får du en følelse af, at du kommer ind i templet i jagten på en skat.

3. Bonanza

Her er der tale om et spil, hvor du kan grave efter guld og vinde store gevinster i mineren. Ser du en minevogn, så får du bedre chancer på hjul 2-5. Det er en spilleautomat, der – uden tvivl – vil give dig en masse sjov på de seks hjul. Du får hele 117.649 måder at vinde på, hvilket giver automaten en RTP på hele 96,00 %.

4. Dead or Alive 2

Hvis du har spillet på spilleautomater før, så er der også en god chance for at du kender til Dead or Alive. Her er der tale om efterfølgende, der er inspireret af det vilde vesten. Det er et spil, der leveres af NetEnt og har en RTP på 96,8 %. Du kan se hvor hurtigt, du kan trække din revolver på de fem hjul og hele 9 gevinstlinjer.

5. Extra Chili

Hvis du gerne vil spille Extra Chili, så skal du sørge for at holde tungen lige i munden. Der er hele tre scatters, der kan udløse op til otte free spins med en ubegrænset multiplikator samt free spins, der kan gambles op til 24. Der er op til 117.649 måder at vinde på, hvorfor det er et spil med RTP på mellem 96.15 % og 96.82 %.

Alle kan finde et spil, der falder i deres smag hos LeoVegas

Der skal ikke være nogen tvivl om, at alle og enhver kan finde et min. et spil hos LeoVegas, der falder i deres smag. Faktisk har de så stort et udvalg, at alle og enhver kan finde frem til flere spil, der er lige noget for dem. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at du også kan finde et godt spil, der er lige noget for dig og din smag.

Skriv en kommentar