Diverse

Tysk spiller vinder næsten 5 millioner kroner hos LeoVegas

Skrevet af 15/10/2019 Ingen kommentarer

Hos LeoVegas har der været grund til at fejre noget. Der er nemlig en heldig spiller, der er løbet afsted med en gevinst på hele 4.945.882,61 kr. Det er en tysk spiller, der har været så heldig at vinde den store gevinst. Det er en stor jackpot. Faktisk er det en af de største jackpots, der nogensinde er blevet vundet hos LeoVegas.

Den tyske spiller var så heldig at vinde den store jackpot, mens han spillede på automaten Gems Gone Wild. Det er en meget simpel, men dog populær automat, som der er mange spillere, der er glade for hos LeoVegas. Det er dog en automat, der endnu ikke kan spilles på det danske marked, men der er mange lignende spil.

En lille indsats gav en stor gevinst

Mandag d. 26. august endte den 28-årige spiller fra Bayern i Tyskland med at løbe afsted med en gevinst på næsten fem millioner kroner. Det er i sig selv en stor bedrift, at man kan vinde så stort et beløb. Hvad der dog er med til at gøre det endnu mere forbløffende er, at der ikke engang blev vundet på en stor indsats.

Faktisk var der tale om en meget lille indsats. Da han vandt den store jackpot, havde han lavet en indsats på blot 10 kr. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en vinder, der var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. En jackpot udløses selvfølgelig tilfældigt, men i dette tilfælde var det ekstra heldigt.

Det er ikke kun den tyske vinder, der er euforisk over den store gevinst. Det er Gustaf Hagman også, der er adm. direktør for LeoVegas. I forbindelse med den store gevinst, har han udtalt følgende:

”Det er dejligt at opleve en formidabel gevinst af denne størrelse. Det er det især, når det er én af vores nye spillere, der ender med at vinde. Det er en helt fantastisk måde at blive budt velkommen til løveflokken på”

Hvordan blev den store jackpot vundet?

Vejen til den store jackpot var ret simpel for den heldige vinder. Han spillede Gems Gone Wild, der er et spil, der har en eksklusiv og progressiv jackpot. Derfor er der tale om en jackpot, der deles mellem op til flere spil. Når der bliver spillet på disse spil, så stiger værdien af jackpotten, da en procentdel af indsatsen går til den.

Des længere tid, der går, inden der er nogen, der er så heldige at vinde jackpotten, des større vil den derfor blot vokse sig. Den heldige vinder i denne omgang vandt faktisk med en både enkel, men dog også vellykket kombination af tre jackpot-symboler på Gems Gone Wild. Det er en kombination, der er meget sjælden.

Hvis du selv vil se, om du har heldet med dig, så er det – desværre – ikke noget, der kan lade sig gøre i Gems Gone Wild, da det ikke er tilgængeligt på det danske marked. Som der også er givet udtryk for tidligere, så er der dog flere hundrede andre spil, du kan vælge mellem, hvoraf mange også har progressive jackpots.

Skriv en kommentar