Betfair

Intet samarbejde med Betfair på nuværende tidspunkt.
Alt info om tilbud og bonusser på denne side er IKKE OPDATERET.

Vi anbefaler i stedet:

Mr GreenLeoVegas
 • Få 100% i bonus
 • Få op til 1000 kr. ved indbetaling
 • De største indenfor betting
Få din bonus
*Reklamelink

Betfair logoSom ny kunde hos Betfair kan du selv vælge din bonus. Det er tiltag, der har gjort aktøren yderst populær på det danske marked. Du kan selv vælge, om du ønsker at acceptere en Betfair indbetalingsbonus, der lyder på 100% op til 2.000 kr. på din første indbetaling eller du hellere vil have en Betfair bonus på 600 kr. efter dit. første spil for mindst 200 kr. Det er op til dig selv at vurdere, hvilken du mener, der passer bedst til dig og som du vil foretrækker at vælge.

Betfair har været at finde på det danske marked i mange år. Det har dog indtil d. 3. oktober 2014 kun været som en såkaldt spillebørs. På denne dato blev der dog åbnet for en ny sektion hos Betfair, der gjorde, at du i stedet kunne spille på væddemål, som du kender det fra de øvrige aktører som Bet365 og Danske Spil. Det er til denne sektion, at disse bonusser kan bruges. Hvis du har planer om, at skulle sportsbette, så er Betfair.dk dermed et godt sted at starte.

Vælg mellem to forskellige bonusser

Tilmeld dig med promo eller bonus kode hos BetfairSom der også er givet udtryk for ovenfor, så er der mulighed for at vælge mellem to forskellige bonusser, når du skal oprette dig som bruger hos Betfair og i den forbindelse også har et ønske om, at få en bonus. Det er meget vigtigt, at du sørger for at undersøge dem begge, så du dermed har et godt grundlag for at vurdere, om du er bedst tjent ved at vælge den ene eller den anden. Det er nemlig ikke alle, der f.eks. mener, at en 100% bonus er den bedste løsning.

100% indbetalingsbonus hos Betfair

Hvis du vælger at gøre brug af den mest almindelige Betfair.dk bonus, hvilket er, at du kan få en bonus, der lyder på hele 100% af din egen indbetaling på helt op til 2.000 kr., så kan du bedst komme rigtig godt fra start. Det er en bonus, der i bund og grund betyder, at Betfair er villig til at fordoble dit indskud på alle beløb helt op til 2.000 kr., så du reelt set kan stå med 4.000 kr. til rådighed, når du går i gang med at spille, da de naturligvis bliver udløst med det samme.

Det er heldigvis ikke synderligt svært, at være berettiget til denne indbetalingsbonus. Det kræver ikke engang, at du går på jagt efter en aktiv bonuskode til Betfair eller lignende. Det eneste, du kræver er, at du sørger for at oprette dig via ét af de links, du finder på denne side. Det skyldes nemlig, at hvis du vælger at oprette dig via ét af disse links, så er bonussen allerede blevet aktiveret på helt automatisk vis, hvorfor det eneste, du skal gøre er, at oprette og indbetale.

Regler og vilkår for denne bonus

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du læser de gældende regler og vilkår, inden du vælger at takke ja til denne bonus. Du får nemlig ikke blot en bonus indbetalt på din spillekonto og så kan den udbetales, når du lyster. Der stilles følgende krav til indbetalingsbonussen hos Betfair:

 • Du skal foretage en indbetaling, der lyder på minimum 100 kroner eller herover, hvis du ønsker at kvalificere dig til din 100% indbetalingsbonus
 • Du kan maksimalt modtage en bonus på 2.000 kr. Alt der indbetales herover gives der ikke bonus for, ligesom der ikke gives bonus til folk, der tidligere har været oprettet
 • Inden du kan udbetale din bonus og dine eventuelle gevinster herfra, så skal den gennemspilles fire gange til minimums odds 1.80.
 • Fra du har modtaget bonussen på din spillekonto til den er blevet spillet fri må der maksimalt gå 90 dage. Går der mere end dette, så bortfalder din bonus helt automatisk

Spil for 200 kr. og få 600 kr. i bonus

Den anden bonus, du kan få som ny kunde hos Betfair, foruden deres meget generøse velkomstbonus på 100% er, at du kan modtage en bonus på 600 kr. Det kræver dog, at du starter ud med at placere dit første væddemål som ny kunde på deres platform på mindst 20 kr. til odds 1.50 eller derover. Når du har gjort dette, så bliver der helt automatisk indsat 600 kr. på din konto, uanset om du ender med at tabe eller vinde det oprindelige væddemål.

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at du kan anvende denne bonus på alle sportsgrene, der kan findes på Betfair. Det er også tilladt at bruge den på både single- og multispil. Det eneste, der er påkrævet er, at du spiller for minimum 200 kr. og at det foregår på et odds, der lyder på minimum 1.50. Selvom den anden bonus kan virke mere generøs og lukrativ, så er der faktisk flere og flere, der beslutter sig for at vælge denne bonus hos Betfair i stedet for.

Regler og vilkår for denne bonus

På lige fod med den anden bonus, du har mulighed for at få udbetalt, når du opretter dig som ny spiller hos Betfair, så er der også en række regler og vilkår, du skal acceptere, inden du kan få denne bonus. Det er vigtigt, at du læser dem grundigt igennem for at sikre, at du foretager det mest optimale valg. Der stilles følgende krav til denne Betfair bonus:

 • Det er et krav, at du har bopæl i Danmark, hvilket du selvfølgelig også skal kunne bekræfte. Det betyder, at hvis du er udenlandsdansker, så kan du ikke bruge denne bonus
 • Dit første væddemål på platformen skal være på minimum 200 kr. Det er samtidig også et krav, at det er til minimum odds 1.50 eller højere, da du ellers ikke er kvalificeret til bonussen
 • Du kan bruge samtlige sportsgrene på platformen til at opnå dette. Det eneste krav i forhold til valg af odds er, at det har et odds på 1.50 eller derover
 • Når du har modtaget din bonus, så har du kun 90 dage fra denne dato til at opfylde gennemspilskravet

Udbetaling af gevinst hos Betfair

UdbetalingsmetodeGebyrBehandlingstidUdbetalingsgrænse (minimum)Udbetalingsgrænse (maksimum)
Kort03-5 arbejdsdage0.01 kr

50.000 kr. (Mastercard)

250.000 kr. (Visa)

Skrill024 timer0.01 kr.50.000 kr.
Neteller024 timer1 kr.50.000 kr.
Paypal024 timer1 kr.45.000 kr.
Bankoverførsel100 kr.2-5 arbejdsdage300 kr.999.999 kr.

Opdateret den 12/06-2018 – tjek Betfairs hjemmeside for seneste information

Find også mange andre kampagner hos Betfair

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Betfair også altid har været kendt for at tilbyde deres nuværende kunder en lang række spændende kampagner og bonustilbud. Hvis du er ny kunde, så er der typisk mulighed for at finde en række løbende oddsboosts på udvalgte kampe. Det er særligt noget, der gør sig gældende for de helt store kampe fra blandt andet engelske Premier League og den spanske La Liga. Det gør det blot endnu mere interessant at spille.

Store jackpots på casinoet hos Betfair

Til eksisterende kunder er desuden også løbende nye kampagner inden for alskens typer af sportsgrene. Det er blandt andet noget, der gælder en række freebets, cashbacks og meget andet. For eksempel var det muligt for alle brugere i Premier League-sæsonen 2016/17, at få dobbelt op på målscorer-gevinster. Ifølge Betfair selv, så gav de intet mindre end 50 millioner kroner væk i freebets og bonusser i 2015, hvorfor de altid har været særdeles generøse bookmakere.

De har dertil også en fast kampagne hos Betfair, som de selv kalder for Acca Edge, der giver dig mulighed for at få hele din indsats tilbage, hvis det skulle hænde, at du rammer forkert på én kamp på din multikupon. Det betyder, at hvis du for eksempel har valgt at lave en multikupon med seks kampe, hvor det lykkes dig at ramme rigtigt på fem af disse, men dog misser den sidste, så får du din indsats retur, hvorfor det er motiverende at spille på disse multikuponer.

Betfair kan bryste sig af et stort spiludvalg

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der kan findes et ganske bredt udvalg af spil hos Betfair. Det er et udvalg, der i høj grad matcher de bedste spiludvalg på markedet. Du får f.eks. mulighed for at spille på populære sportsgrene som odbold, tennis, håndbold, basketball og ishockey, men mindre profilerede sportsgrene såsom dart, cricket, golf, snooker og volleyball er dog også en del af spiludvalget hos Betfair. Du kan også finde andre alternative markeder.

Det er dog i særdeleshed fodbold, der er det største fokusområde hos Betfair, hvilket i høj grad handler om, at det er den mest populære sportsgren at spille på. Derfor er det også muligt for dig at spille på kampe fra både mange ligaer og turneringer i hele verden på et væld af forskellige niveauer. Det er særligt interessant for dig, der godt kan lide fodbold, da du kan spille på alt lige fra Champions League til nogle af de mest lavtrangerede rækker hele verden over.

Betfair har dog særligt formået at skille sig ud fra deres mange konkurrent i deres dækning af golf og tennis. De har dertil også et meget imponerende udvalg af odds på tennis. Her kan du blandt andet finde kampe fra både de helt store Grand Slam-turerninger, ATP- og WTA-turneringer, men du dog også kan finde odds på tennis fra Challenger og ITF niveau. Det er kun meget få bookmakere på det danske marked, der tilbyder odds helt ned på et ITF-niveau.

Generelt set, så er udvalget af spiltyper på specifikke kampe også ganske fornemt. Hvis du tidligere har spillet hos en udbyder, der tilbyder Asian Handicap-varianten inden for fodbold, så kommer du hurtigt til at savne det. Det skyldes, at det er en spilvariant, der giver dig flere spilmuligheder end det er tilfældet for det traditionelle europæiske handicap. Ydermere, så er tilbagebetalingsprocenten som oftest højere, når der er tale om Asian Handicap.

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er deres spiludvalg generelt set i toppen i den danske branche. De har en masse odds på tværs af et væld af sportsgrene, ligaer og turneringer. De har også et relativt bredt udvalg af spiltyper på specifikke begivenheder. Derfor har du også et væld af muligheder for at gennemspille din bonus, mens det også er muligt at vinde store gevinster efterfølgende. Du kan finde de følgende sportsgrene hos Betfair Sportsbook:

 • Fodbold
 • Tennis
 • Basketball
 • Ishockey
 • Amerikansk Fodbold
 • Cykling
 • Boksning
 • Baseball
 • Motorsport
 • Rugby
 • Cricket
 • Dart
 • Futsal
 • Golf
 • Håndbold
 • Snooker
 • Volleyball
 • M.fl.

Betfair – Kundeservice

Live chat på deres hjemmesideAbningstid: 10:00-22:00 – alle ugens dage
Email demKontaktformular på hjemmeside
Gennemsnitlig svartid på chat60 sekunder
Gennemsnitlig svartid på email4 timer

Oddsniveau og tilbagebetalingsprocent hos Betfair

Det er selvfølgelig noget, der varierer fra odds til odds, men generelt set befinder Betfair sig en kende under gennemsnittet i den danske branche, når det gælder den generelle tilbagebetalingsprocent. Som udgangspunkt, så befinder den sig på ca. 93,5%, hvor langt de fleste opererer med en procent, der lyder på omtrent 94%. Det skal dog gøres klart, at det oftest er muligt at finde højere markedsførende odds hos Betfair, hvilket er en rigtig god grund til at vælge Betfair.

Casino muligheder hos betfair.dk

Når tilbyder disse markedsførende odds, så er det typisk nogle af de helt store kampe eller begivenheder. Det kunne f.eks. være på finalen i Champions League, det sidste ræs i Formel 1 eller noget helt tredje, der betragtes som værende en markant sportslig begivenhed. Ydermere, så er det også meget normalt, at de på de store kampe fra f.eks. Premier League eller La Liga befinder sig lidt lavere end de andre, men du kan dog finde markedsførende odds, der kan veje op for dette.

Hvis du er typen, der godt kan lide at forberede dig nøje, når du skal oddse, så er det ikke sikkert, at det er Betfair, du skal vælge. De er nemlig ofte meget sent ude med deres odds, hvilket tilmed kan vise sig at være blot 1-2 dage før kampstart. Det er også noget, der er med til at trække deres generelle oddsniveau ned. Det skyldes, at markedet har sat sig på dette tidspunkt og derfor er det nemt for Betfair blot at rette sig ind efter det øvrige marked.

Du kan selvfølgelig live-oddse hos Betfair

Livebetting er noget, der har været tilgængeligt hos langt de fleste bookmakere i mange år. Det er ingen undtagelse hos Betfair. Derfor kan du også være sikker på, at du finder et ganske bredt udvalg af liveodds på alverdens sportsgrene, turneringer og ligaer gennem hele sportsåret. Livebetting hos Betfair er generelt set en fornøjelse, da du kan spille på et væld af forskellige kampe, sportsgrene og tilmed også langt ned i rækkerne.