Betsafe

OBS: Betsafe er lukket i DK. Alle bonuskoder / tilbud du finder på denne side er således ikke gældende længere.

Gode alternativer:

  • Få 100% i indbetalingsbonus
  • Op til 2.000 kr. i bonus
  • 25 free spins efter indskud
Få din bonus
*Reklamelink
Mr GreenLeoVegas

Betsafe logoDet er ikke til at komme udenom, at Betsafe er én af de helt store aktører på det danske marked. Det er også noget, der betyder, at der for mange nærmest er en selvfølge, at det er her, de skal oprettes, hvis de leder efter et sted, hvor de kan gamble. Det er værd at notere sig, at Betsafe er en del af den internationale og velrenommerede koncern, der er kendt under navnet Betsson og har været på markedet siden 2006 – og i dag er én af de helt store på verdensplan.

De kan blandt andet bryste sig af, at have et flot spiludvalg, hvor de særligt har fokus på både det danske, men også resten af det skandinaviske marked. Hvis du har planer om, at oprette en bruger hos den velkendte bookmaker, så er det oplagt, at du opretter dig og tilegner dig en Betsafe bonus, hvilket du tilmed kan gøre uden brugen af en Betsafe bonuskode. Det sikrer, at det er nemt for dig at få deres gode Betsafe indbetalingsbonus, når du har opretter dig.

Du kan roligt oprette dig og spille hos Betsafe

Betsafe blev etableret tilbage i starten af 2006. Det betyder også, at det er en bookmaker, der kan bryste sig af mere end 10 års erfaring, hvilket du bestemt også kan mærke. De er oven i købet også en del af den store svenske koncern ved navn Betsson. Derfor er det bestemt en bookmaker, der har mange års erfaring og en stor mængde viden, de kan trække på – og det gør de også. Med tiden har Betsson vokset sig til at være én af de største online spiludbydere.

De har selvfølgelig fået udstedt en dansk licens af Spillemyndigheden. Den fik de udstedt tilbage i 2012 i forbindelse med, at det danske spillemarked blev liberaliseret. Det betyder også, at de danske brugere har kunnet nyde godt af det store udvalg af spil, produkter og services siden da. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den store sikkerhed, der er forbundet med Betsafe (og dermed også Betsson) er noget, der har haft positiv indflydelse på deres succes.

I dag kan Betsafe bryste sig af, at have intet mindre end 450.000 kunder i mere end 100 lande hele verden over. Det betyder også, at det er én af de absolut største aktører på markedet. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at deres største fokus altid har været på Skandinavien, hvor de også selv stammer fra. Derfor kan du som kunde hos Betsafe Danmark være sikker på, at du kan finde odds på en lang række sportsgrene, som også tæller et stort dansk udvalg.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Betsafe altid har været aktiv i medierne. De har blandt andet selv valgt at gøre sig synlige via sponsorater i den danske 1. Division. I større skala har de dog også indgået et samarbejde med op til flere storklubber som f.eks. Manchester City fra Premier League, mens MMA-legenden Conor McGregor i 2017 blev ambassadør for Betsafe. De mange markedsføringsindsastser har bidraget til en stor kendskabsgrad og popularitet.

Siden deres spæde start for mere end 10 år siden har det været en bevidst strategi for Betsafe, at tilbyde deres nye brugere et væld af bonusser og kampagner, men samtidig er der dog også fokus på, at eksisterende brugere hos den svenske udbyder bliver tilgodeset. Derfor er det også muligt for alle nye kunder at få en Betsafe.dk bonus i forbindelse med deres oprettelse, der består af en såkaldt indbetalingsbonus på 100%, som gives på indbetalinger op til 1.000 kr.

Betsafe - Kundeservice

Dansk kundeservice24/7 (24 timer i døgnet, 7 dage om ugen)
Ring til dem - Danmark+45 70 14 22 19
Live chat på deres hjemmesideAbningstid: 08:00-24:00 - alle ugens dage
Email demsupport-dk@betsafe.dk
Konto og bank supportpayments-dk@betsafe.dk
Få 1000 kroner i bonus hos Betsafe
*Reklamelink

Sådan får du din Betsafe bonus

Det er både nemt og hurtigt for dig at oprette en konto hos Betsafe. Det er heldigvis lige så nemt for dig at modtage en bonus, når du har oprettet din bruger på Betsafe.dk – og så kan du endda få den helt uden en decideret bonuskode til Betsafe. Det er dog vigtigt, at du husker på, at inden du vælger at acceptere den bonus, du tilbyder i forbindelse med din oprettelse, så er der nogle regler og vilkår, der er forbundet med denne og som du dermed skal læse op på.

Det er selvfølgelig et krav, at du er ny kunde hos Betsafe. Det betyder, at hvis du allerede har en konto eller tidligere har været kunde hos dem, så er det ikke muligt at få din bonus. Dertil skal det også nævnes, at du som minimum indbetaler 100 kr., når du indbetaler midler første gang, da du ellers ikke vil være berettiget til bonussen. Som der også tidligere er givet udtryk for i denne artikel, så er den maksimale grænse for bonussen lyder på 1.000 kroner.

Hvis du ønsker at udnytte bonussen til fulde, så bør du derfor også indbetale 1.000 kr. eller derover, når du skal indbetale penge på din konto for første gang. Husk dog på, at der kun gives bonus op til de første 1.000 kr., hvorfor alt herover ikke er noget, der gives bonus på. Kunder der benytter sig af enten Neteller eller Skrill som betalingsmetode er ikke berettiget til at modtage en bonus for deres første indbetaling, hvorfor du bør bruge andre metoder end disse.

Hvis du har planer om, at skulle sige ja til deres bonus, så er det også vigtigt at du kender til det omsætningskrav, der er forbundet med den. Hvis du vælger at tage imod bonussen, så vil dine penge nemlig være låst hos Betsafe indtil du har opfyldt deres omsætningskrav, der lyder på 15 gange bonusbeløbet til minimum odds 1.50 inden for 60 dage. Hvis du f.eks. vælger at modtage den maksimale bonus på 1.000 kr., så skal du omsætte for 15.000 kr. inden for 60 dage.

Det skal selvfølgelig gøres klart, at det er branchens strengeste omsætningskrav, da der er flere andre bookmakere, som også kan findes på det danske marked, der har et omsætningskrav, der lyder på blot 6 gange bonusbeløb. Det ændrer dog ikke på, at det er én af de absolut bedste bookmakere, du kan finde på det danske marked, men det er dog vigtigt, at du overvejer meget nøje, om du har råd til at tabe din indbetaling, da sandsynligheden er lidt højere.

De ovenstående regler og vilkår er de mest vitale, hvis du vælger at acceptere en bonus i forbindelse med din oprettelse hos Betsafe. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke også er andre regler, der skal læses op på, inden du accepterer din bonus. Derfor er det også noget, der bør gøres som noget af det første. Når det er gjort, så er du klar til at oprette din konto og tilegne dig din indbetalingsbonus, hvilket gøres ved at følge nedenstående guide:

  1. Start med at klikke dig ind på Betsafes hjemmeside og klik på “Åbn konto” øverst på forsiden
  2. Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger og fuldende oprettelsen af din konto
  3. Når du skal aktivere din bonus, så skal du klikke dig ind under “Min konto” og aktivere den
  4. Dit næste skridt mod at få din bonus vil være at indbetale minimum 100 kr. på din sillekonto
  5. Betsafe vil herefter automatisk kvittere med en bonus i form af fordobling af det indbetalte beløb
Opret din spille-konto hos Betsafe med vores bonus
*Reklamelink

Betsafe kan bryste sig af et stort spiludvalg

Én af de helt klare fordele ved at vælge Betsafe som din bookmaker er, at de kan bryste sig af, at have et ganske bredt udvalg, der giver dig mulighed for at oddse på flere tusinde sportsrelaterede begivenheder hvert eneste år. Generelt er det et udvalg, der på mange punkter kan sammenlignes med mange af de absolut største på markedet, men de har dog ikke synderligt mange muligheder, når det kommer til andet end sport, hvilket du kan finde hos nogle af de andre.

Du har dog rig mulighed for at spille på populære sportsgrene som både fodbold, tennis, basketball, ishockey og håndbold. Hvis det er noget, der har din interesse, så er det dog også muligt for dig at oddse på en række mindre kendte og mere alternative markeder. De har altid været kendt som en bookmaker, der kan bryste sig af, at have et udvalg, der byder på lidt af hvert, men som det også er nævnt ovenfor, så er deres fokus dog i høj grad på sport.

Son bruger hos Betsafe, så er det blandt andet muligt for dig at oddse på dart, snooker, volleyball, cricket, motorsport og bandy, men noget af det absolut største i øjeblikket er dog, at det er muligt for dig at oddse på e-sport. Hvis det er noget, du er interesseret i, så har de også et mindre udvalg af specielle begivenheder, som blandt andet er noget, der giver dig mulighed for at oddse på vinderen af Eurovision eller hvem der bliver den næste amerikanske præsident.

Hvor udmærker Betsafe sig særligt?

Eurovision Der skal ikke være nogen tvivl om, at Betsafe udmærker sig på flere punkter, men det er dog noget, de i høj grad gør, når det kommer til specialspil på f.eks. håndbold, hvilket du ikke kan finde i et nær så stort omfang hos de mange andre aktører på det danske marked. Det er kun meget få andre bookmakere, der også tilbyder specials på antal mål scoret af en bestemt spiller eller hvor mange mål, der scores af kampens topscore, som er meget sjove odds.

Når det kommer til de helt store fodboldkampe, så er det også muligt at spille på statistikspil hos Betsafe, hvor du bl.a. kan spille på, hvilket hold, der ender med at have mest boldbesiddelse, når kampen er slut. Dertil er det også muligt for dig at spille om bestemte spille får advarsler/udvisninger i kampen, som bestemt også er et populært spil, der ikke kan findes hos synderligt mange af de andre bookmakere – og de få, der tilbyder dem er typisk nogle af de helt store.

På trods af, at Betsafe kan bryste sig af, at have et væld af spiltyper på de fleste kampe og deslige, så har de dog ikke det bedste udvalg i branchen. Det skyldes dog i høj grad, at de helt store aktører har et større udvalg af spiltyper på de fleste kampe. De har f.eks. ikke den populære Asian Handicap-variant på flere af deres spiltyper, som er noget, der savnes af mange af deres brugere, da der oftest gives flere regler og en større tilbagebetaling end på europæisk.

Der er rigtig mange forskellige casino muligheder hos Betsafe samt spillemaskiner
*Reklamelink

Har generelt set et højt oddsniveau

Når du skal vælge en bookmaker, så er det i høj grad deres udvalg af spil, der har relevans, men det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er det eneste, der er vigtigt. Det er også en god idé, at du tager et nærmere kig på deres generelle oddsniveau, så du er sikret, at der faktisk er gode penge at hente. Hos Betsafe kan de bryste sig af, at have et oddsniveau, der generelt set er højt, så de ligger derfor også blandt de bedste i branchen og på det danske marked.

Det er særligt noget, du vil kunne mærke på fodbold i de store ligaer og turneringer som La Liga, Premier League og Champions League, hvor deres tilbagebetalingsprocent faktisk ligger på den gode side af 95%. Der er kun ganske få aktører på markedet, der har en tilbagebetaling, der er bedre end dette – og sjældent er det en forskel, der er mærkbar på andet end meget høje odds, men for nogle er det dog dét, der ender med at gøre den endelige forskel.

Hvis du er typen, der i høj grad holder dig til de mindre ligaer eller i stedet er mere interesseret i, at oddse på andre sportsgrene, så vil du opleve en tilbagebetalingsprocent, der er en kende lavere, da den vil bevæge sig ned mod cirka 92%. Det er dog kun på meget få spil, at den kommer til at bevæge sig under 90%. Hvad du særligt skal holde øje med er deres markedsførende odds, der i faste korte perioder er markant højere end dem, du finder hos konkurrenterne.

Turneringer, fair play og FAQ
*Reklamelink